PNŢCD: La Lupu acasă, Chesoi a fost reconfirmat preşedinte la Constanţa. Ţapliuc a primit un ultim avertisment...(809)


Pe un ton marţial, de parcă am mai fi pe vremea (de tot) defunctei „Convenţii Democrate” (ramura „a bună”, originală...), una dintre ramurile „ţărăniste”, se dă a fi cea mai viguroasă. Iată ce comunicat, de confirmare-n funcţia de lider judeţean a lui Tudorel Chesoi, ne-a transmis astăzi. Este aşteptată replica (în)creng(ătur)ii Pavelescu – Ţapliuc... Cităm:

 

„Biroul Naţional De Conducere al Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, cu sediul în Bucureşti, sectorul 2, din Bulevardul. Carol I, numărul 24, astfel cum este înregistrat în Registrul Partidelor Politice, la Tribunalul Bucureşti, din data de 20.01.2012, ca urmare a Sentinţei civile nr. 35, pronunţată de Tribunalul Bucureşti - Secţia a III - a Civilă, în Dosarul nr. 39239/2/2010, întrunit statutar, în data de 30.06.2013, la laşi, în şedinţă extraordinară, conform convocării din data de 15.06.2013, în baza prevederilor statutului PNŢCD, art.46, alineatul 1. literele a) şi i), ca şi articlului 34, alineatul 2,
HOTĂRĂŞTE:

Infirmă alegerea domnului ADRIAN ŢAPLIUC, în conducerea Organizaţiei Judeţene Constanţa, numirea sa de către domnul AURELIAN PAVELESCU fiind nulă, absolut şi în afara cadrului statutar. De altfel, datorită deciziilor abuzive, cum este şi cazul celei de la Constanţa, domnul AURELIAN PAVELESCU a fost exclus din partid.
Confirmă continuarea activităţii de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa, de către domnul TUDOREL CHESOI, cu precizarea că această organizaţie care nu a fost niciodată dizolvată.
Domnul TUDOREL CHESOI, care are şi calitatea de vicepreşedinte al Partidului, la nivel naţional şi pe cea de membru în Biroul Naţional de Conducere, primeşte mandat, din partea acestuia, de a veghea la buna conducere a Organizaţiei Judeţene Constanţa.

În ceea ce priveşte pe domnul ADRIAN ŢAPLIUC, în caz că nu se supune hotărârii Biroului Naţional de Conducere, al PNŢCD, şi continuă să îşi însuşească, în mod abuziv, calităţi pe care nu le deţine, se vor face demersuri pentru a suporta măsurile legale.
Semnează:
1.Eugen Romulus Moiescu - Prim-vicepreşedinte
2.Vasile Lupu - Preşedinte C.N.C.
3.Liviu lane - Secretar General
4.Mircea Irimescu - Vicepreşedinte
5.Costinel Milescu - Vicepreşedinte
6.Tudorel Chesoi - Vicepreşedinte
7.Monica Speranţa Toma – Vicepreşedinte
8.Constantin Fătu - vicepreşedinte
9.Marian Popa – vicepreşedinte
10.Romulus Luca – vicepreşedinte
(Hotărârea nr.4, din 30.06.2013)” Am încheiat citatul.

Exact cum ştiam şi noi: (încă) mai sunt zece (10) membri PNŢCD! Şi cu Ţapliuc, unsprezece...
jooble.org