3x3 sau dispariţia misterioasă a două degete de la mâna electorală a lui Chiţac

3x3 sau dispariţia misterioasă a două degete de la mâna electorală a lui Chiţac(1822)


    Am găsit, în cutia poştală, un pliant marca Chiţac, scuzaţi cacofonia, în care domnul amiral liberal apare încruntat, strigâd la noi de 3x3 ori, ambalându-se, ca orice maşină de teren, în legătură cu ordinea şi seriozitatea populaţiei. Fapt de-a dreptul îngrijorător, lui Vergiliu Chiţac îi lipsesc, chiar pe copertă, două degete de la o mână!         Ce alte semnificaţii mai are pliantul cu pricina?

     Poate că acest aspect, în aparenţă minor, ţine de faptele de vitejie comise de amiralul Chiţac în perioada în care se îndeletnicea cu apărarea patriei, fiind pe rând Peneş Curcanul, Ecaterina Teodoroiu, ofiţer de roşiori cu sabia în teacă, samurai, după ce l-au dezbrăcat de hainele militare, cu “ başcheţii “ pe gard.
      Poate că a participat la vreo misiune de numărare a minelor antitanc şi a scos cuiul prea devreme!
      Poate că a făcut parte din comisia care a analizat starea flotei comerciale şi nu a avut ce număra! Nu-i aşa că îţi vine să-ţi muşti degetele ?
      După, un caz de handicap ?
      Da, bre, cu butelia ce-ai avut ? 

     Pesemne domnul amiral liberal participă la un curs intensiv de tabla înmulţirii fără profesor. În ciuda intervenţiilor domnului Gabriel Comănescu, inclusiv la preşedintele ţării, cursantul a ajuns abia la lecţia înmulţirii cu 3.
Aşa se înmulţesc liberalii. Mai greoi. Noroc cu armata, care, exact ca la 23 August, a întors armele, e drept, în loc, fără să se asigure, şi a învins bromura... Era acolo un biet sens giratoriu, reluat şi în programul de campanie al liberalului Chiţac...

- Doi pe faţă, doi pe dos, la andrele, s-a transformat în 3x3 din aproape în aproape, viteza de deplasare a PNL.

- 3X3. Noua maşină de teren a liberalilor constănţeni, cu trapă, trei viteze, trei verze, trei ipoteze şi un far. Notă din caietul informativ 3x3 capra cu trei iezi cucuieţi de atâta bătaie luată de la Securitate.

- 3x3, Doamne, şi toţi trei, dacă îi includem în ecuaţie pe Comănescu, care nici usturoi nu a mâncat, şi pe Gheorghe Dragomir, Georgel, cum îi zic cei care îl mai recunosc ca lider al PNL Constanţa...Dumnealui e ultimul în prima serie de trei. Puiu Haşotti se păstrează pentru parlamentare, dar s-ar putea să se afle din start pe un drum înfundat!

- În pliantul cu pricina, Chiţac, candidatul PNL la Primăria Constanţa, apare fotografiat cu trei degete răsfirate sau degerate. Depinde de anotimpul în care primeşti publicaţia cu pricina Şi, desigur, depinde şi de poziţia în care se află răstignite degeţelele domnului amiral liberal… 

- Temă de cercetare. În ce relaţii se află Tom Degeţel, care candidează pentru preşedinţia AMERICII, şi partidul celor trei degete rătăcite ?

- 3x3.Un nou joc de societate cu iz electoral. Unde sunt celelalte două degete ? 

- Au vreo legătură cu videoclipul publicitar pe tema vindecării miraculoase de hemoroizi ?

- Reprezintă rezerva de cadre a amiralului, pitită în pod, în situaţia în care domnia sa ar face exces de semnul şoferului? Mă refer la degetul arătat ostentativ în sus, pe geamul maşinii, în vremuri de răstrişte şi jale... 

- Unde au dispărut cele două degete de bază ale domnului Chiţac? 

- Ce rol ar putea juca cei 3x3 muşchetari în opera de destituire a lui Georgel, Gheorghe Dragomir în acte, de la cârma PNL Constanţa ? 

- Ce s-a întâmplat cu degetele lipsă din pliant ?

- Accident electoral de muncă ? 

- Şi le-a prins în menghină ? 

- Şi-a ros unghiile ? 

- Şi-a agăţat basca în loc ? 

- A rămas cuplat pe salutul american la capul gol ? 

- Au fost trecute mai târziu în civilie ? 

- S-au jucat cu stiletul şi s-au tăiat ? 

- Au fost folosite pe post de tampoane pentru urechi ? 

- Au fluierat în biserică ? Degetele, desigur. Mai ales dacă se aflau la peluză. 

A fost cumva Chiţac în vacanţă la Tichileşti?
De ce 3x3 când în imagine apar doar 3 ? 

- Foarte curios, la momentul trecerii sale din armată în civilie şi din civilie în politică, Chiţac avea toate degetele din dotare! Uneori, dădea indicaţii cu ele şi controla cotele apelor în urechi...

- Frumos candidat. Păcat că are doar trei degete ! 

- Admiratoarele domnului Chiţac, interesate de starea sa civilă, au constatat că, în pliantul cu pricina, lipseşte degetul inelar cu verigheta din dotare…Adevărul e că se fură! Cum aţipeşti un pic, imediat dispare ceva din dotarea personală ! 

- Cu siguranţă, adversarii amiralului au pus la cale dispariţia din pliant, de pe prima pagină, dovada incontestabilă a seriozităţii domnului Chiţac, a degeţelului cu verighetă... 

- Fiind vorba de un pliant făcut în echipă, înclin să cred că lovitura a fost dată din interior. Altfel, nu se explică de ce a dispărut cel mai valoros şi mai grăsuţ degeţel de liberal ! 

- Ce mai înseamnă 3x3 ? 

- Să înţeleg că şi la mâna cealaltă sunt tot trei degete răsfirate pe aceeaşi doctrină ? 

- Ce ascunde mijlociul ? 

- 3x3 tabla înmulţirii după metoda Chiţac. 3x3 praf te fac ! 

- Are Ali Baba vreo legătură cu dispariţia celor două din pliant? Jaf la drumul mare pe bază de interfon. 

- Bibliografie. 3x3 iezi cucuieţi, executareeeaaaa, uşa, domnului Comănescu, descuieţi... 

- Poziţia în care îşi ţine mâna Chiţac îmi aduce aminte de un avertisment sever care circula prin atelierele de lăcătuşerie. Citez :” Dacă nu ai habar, domnule sudor, nu umbla la polizor!” 

- Bună iniţiativa lui Vergil Chiţac de a organiza, în campania electorală, cursuri pe viu de protecţia muncii. În acest sens, sunt pline de pilde şi concluzii toate pliantele cu trei degete, un fel de insecte mici şi mâncăcioase, adică, mari consumatoare de bani pentru campanie .

- După atâta tevatură pe bază de pliant electoral, s-ar potrivi de minune un curs sanitar de prim ajutor… Şi unul de salvamar, în cazul unui eşec al celor trei degeţele la alegeri... 

- Ia acadeaua electorală, neamule !
  
jooble.org