Asfaltarea străzilor din Medgidia, în atenţia aleşilor locali(994)


Reprezentanţii Primăriei municipiului Medgidia au realizat un „Plan multianual pentru întreţinerea şi modernizarea sistemului rutier din municipiu Medgidia” prin care se urmăreşte reabilitarea tuturor străzilor din municipiu în termen de cinci ani.

„Ca urmare a unei proceduri de achiziţie publică, în data de 24 ianuarie 2013, s-a semnat contractul de proiectare şi execuţie reabilitare sistem rutier străzi în municipiul Medgidia – faza I, cu societatea Smart Development CO S.R.L , din Voluntari, judetul Ilfov , pentru asfaltarea a 13 străzi din municipiu. La acestea, se adaugă o suprafaţă de 31.800 metri pătraţi de alei între blocuri. Valoarea totală a contractului este de 9.188.059,10 lei fără TVA. Lucrările contractate urmează să se realizeze într-un termen de cinci luni de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor”, a spus primarul Marian Iordache.


Potrivit proiectului, lungimea străzilor este de 4,6 kilometri, la care se adaugă o suprafaţă de 31.800 metri pătraţi de alei între blocuri, conform studiului de fezabilitate. Străzile cuprinse în contract ce urmează a fi asfaltate în cursul acestui an, sunt Theodor Amman, Luminii, Dropiilor, Panairului, Plopilor, Griviţei (între Decebal şi Viilor), Siretului (între Mărgăritarului şi Jiului), Sucevei, Jiului (între Siretului şi Poporului), Hidrofor, Spitalului (între Republicii şi Ion Creangă), Haraciu şi Ion Creangă (între Republicii şi Mărgăritarului).
Pentru asfaltarea celorlalte străzi cuprinse în faza a doua a planului multianual, procedura de achiziţie ar putea avea loc la sfârşitul anului în curs.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri