GABI

GABI "GURIȚĂ" NICOLAU (vocea KRYPTON) în concert LIVE la Amethyst Music Club!(1443)


Concert live UNPLUG ME!
O voce, o chitară, o vioară. Pentru sufletele Dvs.!

Club Amethyst vă invită sâmbătă, 23 aprilie, ora 21.00, la un senzațional concert LIVE marca GABI "GURIȚĂ" NICOLAU (Krypton)!
        Vocea sa inconfundabilă și inegalabilă, considerată de mulți drept cea mai bună voce masculină a rockului românesc, va răsuna pe scena localului Amethyst Music Club alături de doi instrumentiști de excepție, Șerban Matei - chitară și Marina Pîngulescu – vioară, într-o prezentare acustică, inedită, plină de vibrații.
        Deși tânără, trupa UNPLUGME este constituită din muzicieni cu experiență și pregătire muzicală. Alături de Gabi în trupă și-au găsit perfect locul Șerban Matei - chitară, care studiază chitara de la vârsta de 8 ani, licențiat al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (Conservator, pe scurt), cu numeroase concerte și colaborări cu personalități ale muzicii interne și internaționale din zona pop-rock și blues și Marina Pîngulescu - vioară, licențiată a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, o violonistă de excepție cu numeroase premii si concerte internaționale (Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Turcia etc), colaborator al Filarmonicii din Pitești.
        Maniera de interpretare live, repertoriul și abordarea inedită a melodiilor, acustic, au găsit puntea de legătură cu sufletul publicului, dovadă fiind numeroasele concertele avute până în prezent în țară și care au confirmat succesul trupei UNPLUG ME.

        MEMBRI:
Gabi "Guriță" Nicolau - voce
Marina Pîngulescu – vioară
Șerban Matei - chitară

        GEN: Acoustic rock
FacebooK:
https://www.facebook.com/2Unplugg.Me/?fref=ts
https://www.facebook.com/gabi.gurita.nicolau/?fref=ts


Preț bilet: 30 Lei
Rezervări și detalii la tel. 0241.607.317 (Recepție hotel Millenium) sau 0723.317.339
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri