Polaris a colectat aproximativ 60 de tone de deşeuri de pe terenul de rugby din cadrul Bazei Sportive “ Badea Cârţan”

Polaris a colectat aproximativ 60 de tone de deşeuri de pe terenul de rugby din cadrul Bazei Sportive “ Badea Cârţan”(1297)


       Sâmbătă, 09 aprilie, începând cu ora 09:00, Polaris M Holding alături de Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Constanţa şi Rugby Club Judeţean “Farul”Constanţa, au demarat o amplă acţiune de ecologizare a terenului de rugby din cadrul Bazei Sportive “Badea Cârţan”. La această acţiune au luat parte, în calitate de voluntari, aproximativ 140 de tineri sportivi din cadrul cluburilor de rugby din judeţul Constanţa: ACS Tomitanii Constanţa, Victoria Cumpăna, Callatis Mangalia, Mihail Kogălniceanu, LPS Constanţa.

      Startul acţiunii de ecologizare s-a dat dimineaţa şi s-a încheiat în jurul orei 17:00, după ce voluntarii şi angajaţii Polaris au finalizat ecologizarea terenului de rugby, a tribunelor, cailor de access şi pistei din jurul terenului.

     Acţiunea de ecologizare a reprezentat prima etapă în planul de recondiţionare a terenului de rugby, unde sportivii vor avea posibilitatea să-şi desfăşoare antrenamentele. În municipiul Constanţa sunt numai 2 terenuri de rugby practicabile pe care se pot desfăşura meciuri: stadionul clubului Farul “Mihail Naca” și terenul “Cleopatra”. Punerea în funcţiune a acestui teren de rugby este foarte important deoarece de acest teren vor beneficia atât elevii Liceului cu Progam Sportiv “Nicolae Rotaru”, precum şi celelalte cluburi sportive din oraş.

     În cadrul acestei acţiuni, Polaris a participat în calitate de voluntar, partener logistic şi a echipat voluntarii cu saci, mănuşi şi tricouri.
    Datorită cantităţii foarte mari de deşeuri găsită la faţa locului, Polaris a suplimentat numărul angajaţilor şi al autospecialelor (autogunoiere şi graifere) pentru colectarea deşeurilor. Pentru ca acţiunea să se desfăşoare în condiţii optime au fost necesare 7 autogunoiere şi 2 graifere pentru colectare şi transport deşeuri. În funcţie de categoria de deşeuri colectată, fracţia de deşeuri nereciclabilă a ajuns la rampa ecologică, iar fracţia de deşeuri reciclabilă a rămas la staţia de sortare, cum a fost cazul deşeurilor din plastic (PET-uri).

      Cantitatea de deşeuri municipale colectată în cadrul acestei acţiuni a ajuns la aproximativ 60 de tone.


Pentru detalii suplimentare referitoare la această acţiune :
Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0728.281.678
calina.spirea@polaris.ro
www.polaris.ro

          

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri