Trimis în judecată pentru proxenetism și trafic de minori(449)


Poliţiştii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au finalizat cercetările şi au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe B. SILVIU-VALENTIN, în vârstă de 24 de ani, din satul Stupina, comuna Crucea, judeţul Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane majore, trafic de minori şi proxenetism, fapte pedepsite cu închisoare de la 5 la 18 ani şi interzicerea unor drepturi.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada septembrie 2012 - iunie 2013, cel în cauză a recrutat, cazat şi exploatat sexual, în mai multe apartamente închiriate pe raza mun. Constanţa, 3 tinere, dintre care una minoră şi a tras foloase de pe urma practicării prostituţiei de către acestea, însuşindu-şi în întregime sumele de bani obţinute.
Recrutarea se realiza prin intermediul unor anunţuri sau cu oferte de masaj însoţite de numere de telefon de contact şi fotografii în pagina electronică a unui cotidian local.


În cazul uneia dintre tinere, s-a stabilit că a fost exploatată sexual de către cel în cauză şi în mai multe cluburi din Germania şi Irlanda, după ce a recrutat-o prin înşelăciune.
 
jooble.org