Taxele locale se pot plăti cu cardul(755)


Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aminteşte persoanelor fizice şi juridice că impozitele şi taxele locale pot fi achitate prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea Servicii Online – Plata online a impozitelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale.
Pentru autentificare, contribuabilii trebuie să introducă un nume de utilizator şi o parolă. Acestea sunt emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găseşte pe site-ul instituţiei, la secţiunea „Servicii Online” – „Plata online a impozitelor”.


Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată şi depusă la oricare din ghişeele unice ale SPIT.
Contribuabilul se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghişeul agenţiei la care a fost arondat sau poate primi elementele de identificare (user şi parolă) într-un plic închis. În acest caz, în vederea stabilirii identităţii persoanei care a înregistrat solicitarea, la adresa de domiciliu a contribuabilului se va deplasa un inspector SPIT.
Termenul de eliberare a parolei este de maxim 7 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. După primirea elementelor de identificare, contribuabilul are posibilitatea modificării parolei.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe www.spit-ct.ro nu se percepe comision.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri