Simona Dragomir lansează conferinţele

Simona Dragomir lansează conferinţele "Trăieşte Sănătos" !(572)


        La un an de la lansarea conferinţelor "Trăieşte Sănătos" susţinute de Simona Dragomir şi invitaţii săi, vedeta te invită la o nouă ediţie aniversară, care va avea loc în data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro

        "Sunt fericită să anunţ că la un an de la prima ediţie a conferinţelor «Trăieşte Sănătos» vom continua iniţiativa de educare a parinţilor aflaţi la început de drum. Ne-am gândit să dezvoltăm în continuare subiectul legat de naşterea şi creşterea unui copil într-un mediu prielnic, aşa ca şi de această dată, tema va fi «Mama şi copilul», cu accent pe recoltarea celulelor stem, pregătirea pentru naştere, dar şi cum să ai grijă şi de corpul, implicit părul tau, chiar daca eşti mama", a declarat realizatoarea emisiunilor "Buna dimineaţa, Sănătate!" de la Antena 1 şi "Trăieşte sănătos cu Simona" de la radio Itsy Bitsy.

        Intrare liberă de Ziua Mondială a Sănătăţii  (în limita locurilor disponibile)

        În plus, Simona Dragomir a ţinut să adauge: "Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, toţi cei care îşi doresc să trăiască sănătos şi fără griji sunt invitaţi să se înscrie pe adresa : conferintasimona@replicavedetelor.ro, intrarea făcându-se doar în baza confirmarii, fără a se percepe o taxă de participare. "Dorim să răspundem direct nevoilor participanţilor cu ajutorul specialiştilor în diverse domenii: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Valquer şi Tymbark".

        Participanţii sunt rugaţi să trimită un mail la adresa: conferintasimona@replicavedetelor.ro, iar intrarea se va face doar pe bază de înscrieri.

jooble.org