Un copil ar fi fost luat de viitură, în Rasova(630)


Un copil de 12 ani ar fi fost luat de viitură, în comuna constănţean Rasova, luni seară, pompierii şi localnicii acţionând la această oră pentru găsirea lui, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină în comuna Rasova, unde se înregistrează inundaţii, iar un copil ar fi fost luat de viitură.

"Iniţial, am fost solicitaţi să intervenim pentru doi copii, dar până la urmă se pare că numai unul este dat dispărut. A venit o viitură de pe deal, a intrat în mai multe gospodării şi l-ar fi luat şi pe copil. Cel puţin aşa a anunţat un localnic. Acum îl căutăm", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, colonelul Costel Datcu.

Primarul comunei Rasova, Mihalache Neamţu, spune că viitura a afectat câteva zeci de gospodării şi a inundat mai multe case şi beciuri, dar pentru moment pagubele nu au fost estimate.

"Viitura a lovit în jur de ora 19.3- 20.00. A inundat vreo 50 de gospodării şi mai multe case stau să cadă. N-am făcut încă o evaluare a pagubelor. A plouat mult, exagerat de mult", a spus primarul Mihalache Neamţu.
jooble.org