Aspire, singurul program de leadership și antreprenoriat din România cu profesori de la Stanford, Wharton, Harvard și Berkeley

Aspire, singurul program de leadership și antreprenoriat din România cu profesori de la Stanford, Wharton, Harvard și Berkeley(2184)


,,Marți, 1 martie 2016, Aspire a deschis oficial perioada de înscrieri pentru programele sale de vară din 2016: Aspire High School pentru liceeni, Aspire Academy pentru studenţi și Aspire Professional pentru tineri profesioniști.
Elevii de liceu, studenţii şi tinerii profesionişti, cu abilităţi de lideri sunt așteptați să se înscrie, până pe data de 21 martie1, respectiv 4 aprilie 2016, la unul din programele Aspire. Acestea se vor desfăşură în luna iulie, la Poiana Braşov: Aspire High School (7 – 11 iulie), Aspire Academy (8 – 15 iulie) și Aspire Professional (7 – 10 iulie).
Aspire este singurul program din România și Europa de Est cu participare internațională, ce utilizează o programă alcătuită pe modelul celei de la Universitatea Harvard. În cadrul ediției din 2016, vor susține cursuri profesori de la cele mai bune universități din lume - Harvard, Stanford, Wharton și Berkeley - și traineri de specialitate în leadership, comunicare, negociere, business și storytelling. Participanţii vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali și regionali și alte personalităţi de succes din domenii diverse. Edițiile trecute au inclus workshop-uri despre: media cu Andi Moisescu și Lucian Mândruță, educație cu Mariana Gheorghe (CEO Petrom), business cu Fady Chreih (CEO Regina Maria), fotografie socială cu Cristian Movilă, antreprenoriat social cu Don Lothrop (fondator RomaniaOne) și multe alte personalități marcante din diverse domenii. Pe lângă acestea, participanții la Aspire High School au parte și de sesiuni de discuții pe tema studiilor în străinătate cu absolvenţi ai unor universităţi de top din lume.
Cursurile se vor desfășura exclusiv în limba engleză.
Pentru mai multe informații, accesați www.aspireacademy.ro.

Pentru mai multe informații sau alte materiale, vă rugăm să ne contactați folosind datele de mai jos.
CONTACT:
Elena Kuji – Co-președinte
E-mail: elena.kuji@aspireacademy.ro
Dani Oros – Co-președinte
E-mail: dani.oros@aspireacademy.ro 
jooble.org