Ediţia a VIII-a Shakespeare School Essay Competition

Ediţia a VIII-a Shakespeare School Essay Competition(817)


Concursul este organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie - entitate non-profit care susţine copiii şi tinerii talentaţi din România, motivându-i să atingă performanţe deosebite şi să îşi valorifice la maximum potenţialul creativ. Shakespeare School Essay Competition este un concurs naţional de creaţie în limba engleză ce presupune realizarea unui eseu și îşi propune: să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie şi originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză; să ofere şanse egale tinerilor din întreaga ţară de a studia limba engleză la cele mai înalte standarde prin taberele şi cursurile oferite; să deschida orizontul tinerilor români spre un mediu academic de elită, prin participarea la şcoli de vară în Marea Britanie. Participarea constănţenilor este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România cu vârsta cuprinsă între 11-20 de ani. Data limită pentru trimiterea eseului este: 30 martie 2016.

Premii oferite marilor câştigători:

*şcoli de vară în Marea Britanie;

• cursuri de limba engleză la Shakespeare School;

• taxe de înscriere la examene Cambridge;

• cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

 

Premii pentru profesori:

• profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi în cocurs, va participa gratuit ca însoţitor de grup la o tabără în Anglia, în vara anului 2016;

• toţi profesorii de limba engleză care trimit minimum 10 participanţi la 2016 Shakespeare School Essay Competition, vor primi un “Certificate of Merit” în format electronic din partea organizatorilor.
jooble.org