Întâlniri oficiale la Târgul de Turism al României

Întâlniri oficiale la Târgul de Turism al României(874)


În perioada 25-28 februarie, Asociaţia Litoral – Delta Dunării este prezentă la Târgul de Turism al României.
Ieri, 25 februarie, doamna Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării a deshis standul Litoralului românesc şi Deltei Dunării împreună cu domnul Alexander Manolev, Ministru secretar de stat în Ministerul Turismului din Bulgaria, şi alături de hotelieri din Constanţa, Mamaia, Eforie, Neptun, Vama Veche, agenţi de turism, jurnalişti şi bloggeri, preşedintele ANAT, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, Consiliului Judeţean Tulcea şi Primăriei Cernavodă. Au mai fost prezenţi: domnul Viorel Păunescu, parteneri de la Turkish Airlines, Asociaţiile de promovare Oradea, Prahova, Sibiu, Bucovina, Gorj, Consiliul Judeţean Suceava, reprezentanţi ai Ambasadei Kazahstanului, Federaţiei Române de Tenis, etc.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării a avut o întâlnire oficială cu domnul Alexander Manolev, Ministru secretar de stat în Ministerul Turismului din Bulgaria şi reprezentanţi ai Ambasadei Bulgariei în România, în standul Bulgariei, la invitaţia acestora.

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: "Am discutat despre evoluţia numărului de turişti între cele două tări, dar şi de parteneriat pentru o mai bună promovare în pachete de vacanţă combinate. Am invitat partenerii bulgari să ne fie alături la Deschiderea oficială a Sezonului pe Litoral la 1 mai şi am promis de asemenea ca voi răspunde invitaţiei oficiale de a ne întâlni şi la Sofia. Cred în continuare că trebuie să încheiem alianţe, pentru a construi, dezvolta şi promova un turism durabil şi sustenabil la Marea Neagră.”

Vă aşteptăm în continuare în standul nostru de la Romexpo, Pavilion C4-C5, stand 41-42, pentru a intra în atmosfera de vacanţă. Înca din prima zi, standul nostru a creat senzaţie, după o defilare şi un show pe ritmuri antrenante de tobe.
 
jooble.org