Informaţii utile privind datele de contact a Administraţiei Contribuabililor Mijlocii din cadrul DGRFP Galaţi cu sediul la Constanţa(1078)


         Urmare modificării Hotărârii de Guvern nr 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală cu modificările şi completările ulterioare, prin H.G. Nr. 816/30.09.2015, au fost organizate în cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice ca structuri fără personalitate juridică administraţiile pentru contribuabilii mijlocii.

            În cazul regiunii Galaţi, Administraţia pentru contribuabilii mijlocii funcţionează în municipiul Constanţa la adresa, Str. Avram Iancu, nr.34A, cod postal 900705 şi administrează contribuabilii mijlocii de pe raza judeţelor: Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea.

 Lista nominală a contribuabililor mijlocii din cadrul DGRFP Galaţi care sunt administraţi prin Administraţia fiscală pentru contribuabili mijlocii cu sediul la Constanţa se găseşte publicată pe site-ul www.anaf.ro la adresa de internet :
https://static.anaf.ro/static/10/Galati/ApCM/infpub_ACM.pdf

                  Totodată pe site-ul www.anaf.ro ( selectând pe harta României, Regionala Galaţi – Structuri subordonate- Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii ) sunt publicate informaţii cu privire la:
Inspectorii desemnaţi ;
Numere de telefon şi adrese de e-mail de contact ;
Lista codurilor IBAN de venituri pentru municipiul Constanţa.
jooble.org