Invitaţie ExpoMineralia, în Maritimo Shopping Center

Invitaţie ExpoMineralia, în Maritimo Shopping Center(714)


Maritimo ne pregăteşte, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare început de primăvară, o surpriză exclusivă pentru perioada în care toți ne dorim să îi surprindem pe cei dragi cu daruri aparte, care să le aducă zâmbete. Astfel, cadourile perfecte pot fi găsite la ediţia-eveniment a Târgului de Minerale şi Bijuterii ExpoMineralia.

Aici, în aşteptarea zilei de Dragobete şi a Mărţişorului, locuitorii Constanţei sunt invitați să descopere pietrele dedicate acestor zile, precum şi multe alte propuneri de cadouri pentru toate preferințele. Începând de miercuri, 17 februarie, şi până duminică, 21 februarie 2016, clienţii care vor să îşi impresioneze apropiații pot descoperi bijuterii în tendinţele actuale ale modei, adaptate unor stiluri variate. Pentru iubitoarele de accesorii, ExpoMineralia propune o colecţie impresionantă de peste 150.000 de articole, lucrate cu o deosebită măiestrie. Cerceii, colierele, inelele, brăţările, broşele, accesoriile şi decoraţiunile diverse sunt doar o parte dintre piesele care pot fi oferite cadou.

Bijuteriile ExpoMineralia sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor. Clienții îşi pot personaliza darul, alegând pietre care se potrivesc zodiei persoanei care îl va primi sau roci cu proprietăți terapeutice.
 
jooble.org