Avarie RAJA(574) Pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă ce pleacă din punctul termic nr. 108, de pe b-dul Tomis din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 09 februarie 2016, în intervalul 08,00 – 12,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la blocurile TLB, TD1A și TD2A de pe b-dul Tomis.
Tot pentru înlocuirea unui tronson din conducta de distribuție apă de la punctul termic nr. 152 de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile mâine, 09 februarie 2016, în intervalul 12,00 – 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de la nivelul blocurilor MD9B, MD9A și MD10 de pe strada Mircea cel Bătrân.
Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
jooble.org