Nou proiect de promovare a staţiunii Mamaia pe piaţa britanică

Nou proiect de promovare a staţiunii Mamaia pe piaţa britanică(888)


În perioada 4-7 februarie 2016, delegaţia ALDD condusă de Secretarul General Mariana Gorbănescu a participat la târgul internaţional de turism de la Londra, „Destinations: The Holiday & Travel Show”, în standul Autorităţii Naţionale pentru Turism, pentru a promova Mamaia, litoralul românesc şi Delta Dunării.
 Astfel, filmul oficial de promovare a staţiunii Mamaia rulează pe ecranele din standul României, pe intreaga durata a tărgului, iar vizitatorilor la standul României le sunt puse la dispoziţie materiale de promovare în limba engleza.
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: ” Strategia Mamaia Style se bazează pe menţinerea interesului crescut al turiştilor români faţă de destinaţia noastra, dar şi pe creşterea numărului de turişti străini pe Litoralşi în Delta Dunării. Ca atare, ne concentrăm acţiunile şi bugetele pe pieţele de pe care am reuşit să atragem zboruri către Constanţa, iar Marea Britanie intră între aceste pieţe strategice pentru noi, în urma introducerii cursei Constanţa – Londra de către compania WizzAir. Înca din vara trecută lucrăm la un proiect de promovare a staţiunii Mamaia pe piaţa U.K. si suntem in discuţii cu firme britanice organizatoare de evenimente, care au intrat în proiectul nostru. Ne propunem să promovăm Mamaia ca locaţie pentru evenimentele lor. Anunţăm astăzi primul rezultat concret în acest proiect. În luna iunie a.c., ALDD va aduce, în premiera, agenţi de turism şi organizatori de evenimente britanici în Infotrip în Mamaia, pe Litoral şi în Delta Dunîrii. În premieră, organizăm împreună cu ei o sesiune de networking, care îi va aduce pe invitaţii noştri faţă în faţă cu cei mai importanţi furnizori de servicii turistice de pe litoral: hotelieri, agenţii de turism, transportatori, organizatori de evenimente, etc. Mai mult decat atat, Asociaţiile de Promovare Litoral – Delta Dunarii şi Asociaţia de Promovare Bucureşti susţin astfel impreună una din componentele proiectului „Descoperă România” al Federaţiei FAPT, pe care de aceasta dată îl adresăm pieţei britanice de organizatori de evenimente. Mamaia şi Bucureşti vor intra astfel în ofertele companiilor specializate în evenimente ca „reccomended locations” (locaţiile recomandate) pentru evenimente muzicale, teambuilding-uri, petreceri de burlaci, evenimente corporate, etc. Proiectul este susţinut şi finantat din bugetul ce provine din Taxa de Promovare Mamaia”

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri