Nou magazin ALTEX !

Nou magazin ALTEX !(1036)


Începând de astăzi, 4 februarie, ALTEX România,cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea unui magazin în Năvodari, în locul fostului showroom Domo din Strada Nuferilor, numarul 1, Bloc A Tașaul, parter. Clienții vor avea acces la o gamă variată de produse din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto, precum și multimedia În plus, aceștia vor putea beneficia de posibilitatea de returnare a produselor comercializate în maxim 31 de zile de la cumpărare, precum și de garanție și de service, servicii care sunt oferite inclusiv foștilor clienți Domo.

„În calitate de lider al pieței, este de datoria noastră să aducem cât mai aproape de clienții noștri produse inovatoare la prețuri avantajoase și posibilități de finanțare optime, personalizate. Din preocupare inclusiv pentru nevoile clienților Domo, ALTEX se angajează să ofere tuturor soluții post-vânzare pentru produsele din gama comercializată de noi”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

În noul showroom, clienții vor avea la dispoziție promoții pregătite special pentru lansare. Printre cele mai bune oferte se numără televizoare Samsung LED High Definition, diagonala 80 cm, la prețul de 899,9 lei. De asemenea, în limita stocului disponibil, în perioada 4 – 7 februarie 2016, clienții ALTEX vor putea achiziționa mașina de spălat Arctic, clasa A+, capacitate de 5 kg, redusă la prețul de 599,9 lei, preț la schimb cu un electrocasnic vechi.

“În funcție de cererea manifestată, ne dorim să mărim perioada în care aceste produse pot fi achiziționate la prețuri imbatabile. De asemenea, vor urma multe alte promoții atractive pentru consumator”, a adăugat Dan Ostahie.

„Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 19:00, iar sâmbăta între 9:00 și 14:00. În tot acest timp, clienții noștri pot beneficia de consilierea experților noștri pentru a-și alege produsele care să le îndeplinească nevoile și exigențele”, a declarat Marian Baciu, directorul magazinului.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.
jooble.org