Program special: Litoralul pentru ruși(968)


Seria de întâlniri cu touroperatori ruşi a delegatiei Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) şi Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD) a continuat ieri şi azi.

În urma acestor întâlniri, Asociaţia Litoral – Delta Dunării va fi prima asociaţie membră FAPT care lansează un program special destinat pieţii ruse. Preşedintele ALDD şi FAPT, doamna Corina Martin, a lansat azi propunerea unui program după modelul „Litoralul pentru toţi”, care va oferi turiştilor ruşi preţuri foarte mici pentru cazare în hotelurile care vor intra în acest program, în lunile mai şi septembrie (sub 10 euro/noapte/persoana la hoteluri de 4 stele), spre a fi mai competitivi decât piaţa Bulgariei şi pentru a motiva turiştii ruşi, buni consumatori de servicii turistice suplimentare (masă, tururi şi excursii locale, cluburi, evenimente, shopping, etc.).


Declaratie Corina Martin, Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România si Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunării: “Am propus azi programul “Litoralul pentru ruşi”, dar va exista şi o versiune „Delta Dunării pentru ruşi”. În acest sens, săptămâna viitoare Asociaţia Litoral – Delta Dunării va organiza o întâlnire cu hotelierii de pe litoral şi din Delta Dunării. Vom iniţia discuţii cu companiile aeriene, pentru a susţine o linie charter care să lege Rusia de litoralul românesc şi Delta Dunării, ca alternativă pentru turiştii ruşi care vizitează România, cu aterizare la Varna. Politica FAPT şi ALDD în proiectul nostru „Descoperă România”, iniţiat la Moscova în această săptămână este de a aborda centrele industriale ruseşti, regiuni cu un bazin demografic uriaş, către care trebuie să orientăm ofertele pentru vacanţe în România. În perioada următoare, vom purta discuţii la Rostov, Kaluga, Tiumeni, Ekaterinburg, Novgorod, St.Petersburg, Celeabinsk, pentru a duce ofertele pentru litoral şi Delta Dunării direct în aceste regiuni. De asemenea, s-a discutat şi astăzi de turismul balnear, Eforie Nord, Techirghiol şi potenţialul acestora, de staţiunea Mamaia pentru turiştii VIP ruşi, de Delta Dunării şi staţiunile montane.”
jooble.org