Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni(1103)


Peste 100 de contravenţii constatate şi amenzi în valoare de peste 30.000 lei au fost aplicate de către poliţiştii municipiului Constanţa.

La data de 29.01.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au organizat şi efectuat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
La aceasta au participat poliţişti de ordine publică, de investigaţii criminale şi din cadrul Serviciului Rutier, dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale, care au legitimat peste 300 de persoane şi au controlat peste 200 autovehicule.

Astfel, au fost constatate 119 contravenţii şi aplicate amenzi în valoare de 33.358 de lei.
9 dintre sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 4 pentru comerţ neautorizat şi 103 pentru nerespectarea normelor privind circulaţia rutieră.
De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi retrase 17 certificate de înmatriculare.

Exemple
1. Poliţiştii au depistat pe V. S., de 43 ani şi F. R. de 32 ani, în timp ce efectuau acte de comerţ în zona Piaţa Tomis III, fără a respecta condiţiile legii. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu 500 de lei fiecare. Bunurile oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.

2. De asemenea, oamenii legii au depistat pe G. I., în vârstă de 67 ani, din municipiul Constanţa, pe terasa unui bar, situat pe bulevardul 1 Mai, care oferea spre vânzare ţigarete netimbrate.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă.
jooble.org