Încă un magazin de bricolaj se deschide în Constanța(1061)


LEROY MERLIN, unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 12 februarie, la ora 08.00, în orașul Constanța cel de-al nouălea magazin din rețeaua proprie.
Magazinul ce se întinde pe o suprafață de 11.800 mp este situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207 și beneficiază de serviciul drive in, dispus pe o suprafață de 2.500 mp.
„Prețuri uimitoare pentru o casă primitoare” este sloganul care îi îndeamnă pe constănțeni să descopere încă de la deschiderea magazinului LEROY MERLIN peste 30.000 de produse de calitate pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.
LEROY MERLIN vine în întâmpinarea clienților din Dobrogea cu servicii de livrare și descărcare la ușa clientului, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, banc de probe, mixare vopsea, închiriere unelte.
Cei 100 de angajați ai magazinului oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii, propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.
Magazinul LEROY MERLIN Constanța va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 19:00.
 
jooble.org