Mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru tineri cu dizabilități(853)


Elevii din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa vor fi beneficiarii unui mini-laborator de cofetărie-patiserie, începând cu sâmbătă 23 ianuarie 2016, ora 12.30. Scopul acestui spaţiu este de a facilita integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul centrului şcolar.
Acest lucru se datorează Campaniei Music for Autism, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziţie fruntaşă cu reuşite nenumărate.
Fondurile strânse timp de 3 ani au ajutat la realizarea acestui mini-laborator de cofetărie-patiserie din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Albatros” Constanţa, la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” Constanţa, la susţinerea unor terapii prin hipoterapie Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia, cât şi la achiziţionarea a doi cai pentru hipoterapie.
În cadrul festivităţii de inaugurare a acestui mini-laborator de cofetărie-patiserie vor participa memebrii trupei Cargo, care au fost ambasadorii Campaniei Music for Autism 2014-2015, în cadrul Concertului Aniversar Cargo 30 de ani - Metalhead Meeting Bucureşti.
 
jooble.org