Lobby pentru o rafinărie(1069)


Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Constanţa, Mihai Daraban, l-a primit ieri, la sediul CCINA, pe Excelenţa Sa, Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei – Herţegovina în România.


Ambasadorul ţării balcanice a facut o vizită de lucru în judeţul Constanţa, prezentând oportunităţile de afaceri din Bosnia, în special cele din Republica Srpska si, cu deosebire, acelea legate de rafinăria de la Modriča.


Înfiinţată în 1954, cu aproape 60 de ani de tradiţie deci, rafinăria de la Modriča este una din primele rafinării europene şi mondiale care realizează produse petroliere hidrocracate. În afara de acestea, rafinaria mai produce şi parafină, uleiuri pentru transformatoare, alte grăsimi si uleiuri tehnice. Cu un sistem implementat de management al mediului BS ISO 14001:2004 si de management al calitatii ISO 9001:2000, rafinaria de la Modriča dispune de un laborator modern de testare şi verificare a produselor petroliere, certificat conform standardului ISO 17025.


Ambasadorul Dusko Kovacevic va reveni, în Constanța, în luna septembrie a.c., cu reprezentanţi de vârf ai rafinăriei de la Modriča, pentru a stabili contacte cu oameni de afaceri constănţeni, din domeniul petrol şi gaze.
jooble.org