Constanța: sărărițele au acționat și pe aleile secundare. Care este situația acum(610)


În cursul nopții de ieri, 18.01.2016, cele 8 sărărițe au împrăștiat material antiderapant pe străzile și aleile secundare, în toate cartierele din municipiul Constanța, au anunțat reprezentanții primăriei.
Conform ultimei prognoze meteorologice emisă de Administrația Națională de Meteorologie, Centrul Meteorologic General Dobrogea, în cursul zilei de astăzi, 19.01.2016, nu se mai anunță precipitații dar temperaturile vor scădea pâna la -10 grade Celsius, în cursul nopții. Valul de ger va persista până joi, 21.01.2016.
Se recomandă persoanelor cu probleme cardiace sau respiratorii să nu iasă din casă, iar dacă este necesar să se îmbrace corespunzător.
În Centrul de primire pentru persoanele fără adăpost, situat pe strada Soveja, se află 3 persoane defavorizate care primesc ceai cald și mâncare.
”Poliția Locală Constanța patrulează în tot orașul pentru a identifica persoanele fără adăpost. Rugăm constănțenii să anunțe la numarul de apel pentru situații de urgență 112, la Dispeceratul Primăriei nr. 0241/55.00.55 eventualele persoane aflate în dificultate din cauza vremii defavorabile”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.
 
jooble.org