O avarie ENEL a produs probleme în alimentarea cu apă(1077)



In urma unei avarii Enel, in intervalul 14,29 - 14,40, statia de pompare si tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanta, a ramas fara energie electrica. In aceste conditii, abonatii constanteni din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au apa cu presiuni scazute, iar cei de la nivelul blocurilor - etajele superioare au ramas fara apa deloc la robinete. Dupa realimentarea statiei cu energie, imediat, lucratorii RAJA au repornit pompele de la nivelul statiei, dar avand in vedere debitul, dar si zona mare deservita, abonatii afectati vor avea apă la robinete la presiuni normale in aproximativ 30 minute (ora 15,10).
In intervalul 14,00 - 14,30, s-au inregistrat mai multe variatii de tensiune, dar si opriri de cateva minute in alimentarea cu energie la mai multe puncte de lucru de pe raza municipiului Constanta: statia de pompare Calarasi, sursele de apa Cismea si Caragea Dermeni. Din fericire, toate aceste caderi de tensiune cu durata de 1-3 minute nu au avut implicatii in furnizarea apei potabile catre abonati.
In continuare, din cauza avariilor Enel, abonatii din Istria, Nuntasi, Pecineaga, Mosneni, Ostrov si Lipnita sunt afectati de lipsa apei potabile.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp
Mohammad Murad Candidat CJ Constanța



jooble.org ziare, stiri