Vezi câți liceeni au copiat la BAC(665)


Astăzi, 6.574 de absolvenţi de liceu (6.950 înscrişi) au susţinut proba scrisă obligatorie a profilului, Matematică şi Istorie.
29 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane şi materiale nepermise), astfel: 27 de candidaţi provin din seria curentă a absolvenţilor de liceu şi 2 candidaţi, din seriile anterioare, 26 susţineau proba la Matematică şi 3 de la Istorie.
26 dintre cei 29 de candidaţi eliminaţi au fost identificaţi în cadrul centrelor de examen, monitorizate de către inspectorii şcolari ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
Vineri, 5 iulie, va avea loc ultima probă din cadrul examenului naţional de bacalaureat, proba la alegere la alegere a profilului și specializării, Biologie şi Anatomie, Chimie, Informatică, Logică, Informatică, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie şi Geografie.
Afișarea rezultatelor va avea loc în ziua de 8 iulie, până la ora 12.00, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, de 8 iulie, între orele 12.00 - 16.00. Contestațiile se vor soluţiona în intervalul 9-11 iulie, urmând ca pe 12 iulie să se afișeze rezultatele finale.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri