Cercel Robert Sergiu vă încurajează să încercaţi conceptul “JustFit” EMS

Cercel Robert Sergiu vă încurajează să încercaţi conceptul “JustFit” EMS(4065)


1) Din ce ramură sportivă a deviat JustFit şi cum ai defini această modalitate de stimulare musculară electrică?
JustFit este cel mai nou concept de fitness cu care îţi schimbi viaţa în 20 de minute. Ai rezultate foarte bune în cel mai scurt timp posibil. Antrenamentul este mult mai eficient şi mai sănătos.
Până şi medicii recomandă aceste antrenamente pentru recuperări medicale. Vă recomand să încercaţi şedinţa gratuită de probă, tocmai pentru a simţi pe pielea dumneavoastră.

2) Ce fel de aparatură folosiţi şi care sunt riscurile la care se expun practicanţii?
Folosim cea mai nouă tehnologie de pe piaţă la ora actuală. Aparatura de tip Justfit Wireless este unicată în Constanţa.
Nu există riscuri decât dacă persoana în cauză suferă de epilepsie sau un stimulator cardiac.

3) Ce alte activităţi sportive complementare recomanzi ?
Aici cred că depinde de fiecare persoană, tocmai de asta am introdus în antrenamentele mele de Justfit- Clase de Bag Box, Kangoo Jumps, Step Aerobic şi Pilates, pe care le putem practica şi în sistem personal training 1-1 (pentru intimitatea dumneavoastră) şi pentru că îmi place întotdeauna să fiu diferit. Odată cu trecerea timpului avansează şi tehnologia, iar aparatul JustFit este Wireless şi permite practicarea complementară pentru aceste activităţi sportive.

4) Care este ritmul şi frecvenţa antrenamentelor de JustFit?
Pentru că 20 de minute de antrenament la JustFit sunt echivalent cu 8 ore de sală clasică, recomand 2 antrenamente pe săptămână la diferenţă de 3 zile.

5) Ce personalităţi v-au trecut pragul ?
Important este că majoritatea celor care ne-au trecut pragul încă se antrenează la noi :Tania Budi, Liviu Vîrciu, Daniela Crudu, Iuliana Nucu, Raluca Avram, George Buricea, Dony Donici, Cătălin Casaru, Levent Sali, Dorian Popa.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri