Cele mai citite articole din 2015(457)


Redacția Ziarului Timpul vă urează La mulți ani și vă mulțumește că ne-ați fost alături în 2015!

Am întocmit pentru dumneavoastră topul celor mai citite cinci articole din anul trecut.

1. Cum parchează un tulcean cu Porsche, când ajunge în Constanța, Alex Popescu, 11074 vizualizări

Știți cum parchează un tulcean care are Porsche? Răspunsul: cum vrea mușchii lui.

Astăzi, mușchii celei care conducea un Porsche cu numărul TL – 08 – PUF a vrut să parcheze fix la intrarea pe o alee. Mai exact, aleea de lângă cafeneaua Filicori de pe bd. Alexandru Lăpușeanu.

Să nu credeți că nu erau locuri de parcare vizavi, pe bulevard. Erau, dar când ai Porsche probabil că ți se pare înjositor să traverserzi strada.

2. Cine sunt consilierii locali ai Constanței. Ali Denis, ”scouter”-ul plătit cu 1.500 de lei pe lună de la HCM care conduce un Audi Q7, Redactie, 7136 vizualizări

Consiliul Local Constanța este compus din 27 de membri. Teoretic, ei sunt cei care iau decizii în numele nostru, al locuitorilor Consanței. Practic, mulți dintre ei sunt simple mașini de vot, iar pe unii nu ținem minte să-i fi auzit vreodată vorbind în ședințe.

Demersul nostru, de a prezenta activitatea fiecăruia dintre ei, se lovește de lipsa de informații. Din păcate, NICIUN consilier local nu și-a publicat, măcar o dată pe an, un raport de activitate. Ne reprezintă în consiliu, este plătit pentru asta, prin urmare ar trebui să știm DE CE primește indemnizație.

Din nou îi rugăm public pe toți consilierii locali să facă public un raport al activității pe anul 2014.

Primul consilier, în ordine alfabetică, este Ali Denis. Nu ați auzit prea multe despre el pentru că este unul dintre cei mai tineri și mai discreți membri.

3. Semnificaţia gestului făcut de Elena Udrea, Lucian Cristea, 6283 vizualizări

La sfârşitul discursului ţinut de la înalta tribună a Parlamentului României, Elena Udrea a pus întreaga naţiune pe gânduri printr-un gest misterios! Si-a dus uşor degetul arătător, aflat în exerciţiul funcţiunii, la nas, apăsându-şi nara dreaptă...In tot acest timp, preţ de câteva minute, a privit către o ţintă neidentificată: un personaj anume, un personaj imaginar sau urmaşii lui Traian...

4. Fiul lui Mazăre propune un proiect pentru tineri, Primăria Constanța găsește ”lovelele”: un milion de euro, Alex Popescu, 4430 vizualizări

Răducu Mazăre este fiul primarului și consilierul onorific al acestuia. Răducu, în calitate de tânăr și student în Anglia, i-a propus tatălui o acțiune de voluntariat, care să îl ajute și pe el, la universitate, dar și pe tinerii din Constanța.

Este vorba despre un proiect intitulat ”Și eu pot”. Cel puțin acesta este titlul provizoriu, dar poate că este bine să fie schimbat, dat fiind că există un proiect european cu acest titlu, derulat de Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est (PTIR-SE), dar și un site cu adresa www.sieupot.ro.

5. Alexandra, fata lui Florin Munteanu, se mărită. Naș este Claudiu Palaz, Redactie, 3598 vizualizări

Nuntă mare în Constanța. Duminica aceasta, fata cea mică a cunoscutului realizator radio Florin Munteanu, Alexandra, se mărită.

Ginerele este Ștefan Chiriac. Tânărul lucrează în domeniul auto și dacă veți dori vreodată să vă cumpărați un Mercedes probabil că veți avea ocazia să îl cunoașteți. Provine dintr-o familie bună, tatăl său, Cristian Chiriac, fiind un medic renumit cardiolog în Constanța.
jooble.org