Senatorul Gigi Chiru şi-a propus să stea mai mult pe Facebook

Senatorul Gigi Chiru şi-a propus să stea mai mult pe Facebook(458)


Senatorul PDL Gigi Chiru şi-a propus să aibă o vacanţă parlamentară activă, astfel că şi-a stabilit deja planul de activităţi în această perioadă.
El spune că va profita de această pauză pentru întâlniri cu constănţenii.


„În această perioadă voi avea mai multe întâlniri cu constănţenii din Colegiul 4, pe care îl reprezint în Senat, dar voi face vizite şi în judeţ. Pe de altă parte, continuăm procesul de reorganizare a PDL prin care intenţionăm să întărim structurile interne, aşa că întâlnirile cu membrii de partid vor fi extrem de benefice pentru viitoarele noastre acţiuni politice. În acest proces vor fi implicaţi colegii din Biroul Permanent Judeţean, preşedinţii de colegii, dar şi colegul meu, deputatul Florin Gheorghe, alături de care pregătesc un calendar de acţiuni pe parcursul verii.
Este un mod prin care ne putem apropia de oameni, le putem afla problemele şi vom şti cu precizie la ce propuneri legislative trebuie să lucrăm şi ce anume trebuie făcut pentru a-i ajuta pe constănţeni. Mai mult decât atât, voi aloca mai mult timp comunicării cu prietenii de pe reţelele de socializare, care s-au dovedit foarte activi şi implicaţi. Pentru că sunt destul de activi le pregătesc nişte surprize”, a declarat senatorul PDL Gigi Chiru.
Activitatea din vacanţa parlamentară va întregi munca depusă de senatorul Gigi Chiru în primele luni de mandat. Până acum, parlamentarul constănţean a iniţiat patru propuneri legislative, a susţinut şase declaraţii politice, zece interpelări, a dresat miniştrilor şase întrebări şi a luat cuvântul în plen de 17 ori.
jooble.org