Asociația Civică „Pentru Constanța” invită constănţenii la spectacol(720)


Campania “Iubește Constanța” continuă. Asociația Civică „Pentru Constanța” organizează un concert cu intrare liberă miercuri, 23 decembrie, începând cu ora 19:00, în Piața Far din Constanța.
Concertul va fi susţinut de îndrăgita Delia, care anul acesta a doborât record după record cu fiecare piesă nouă. Pe scenă vor mai urca orchestra mundiColour, condusă de maestrul Daniel Jinga, corul Accoustic, solistul Daniel Lazăr, soprana Ana Cebotari și actorii de la Clubul Amicii. În timpul concertului va sosi și Moș Crăciun, care va împărți cadouri copiilor.
Ana Cebotari, sau Lia Ciocârlia din România, a câştigat numeroase premii naționale și internaționale şi a susţinut concerte pe importante scene ale lumii.
Orchestra MundiColour înseamnă o nouă filosofie a muzicii, în care tradiţia şi experimentul se potenţează reciproc.

Inițiatorul și organizatorul evenimentului este Asociația Civică „Pentru Constanța”. Înfiinţată în iunie 2014, Asociația are drept scop promovarea valorilor naţionale, responsabilitatea civică, consolidarea valorilor democratice la nivel local şi naţional. De asemenea, prin statutul său, Asociația încurajează iniţiativele care oferă oportunităţi pentru voluntariat, muncă în folosul comunităţii şi ajutor reciproc pentru toate vârstele şi grupurile sociale.
 
jooble.org