Acțiune de suflet a unor elevi din Constanța

Acțiune de suflet a unor elevi din Constanța(1321)


Elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale nr.1 Tuzla au finalizat cu succes un proiect de suflet, desfăşurat sub semnul voluntariatului şi intitulat sugestiv „Colind pentru prieteni”. Organizatorul acestuia, profesor pentru învăţământ primar Stroe Gabriela, în colaborare cu Consiliul Şcolar al Elevilor Tuzla, coordonat de profesor Matei Oana Emilia, au mobilizat pe cei 692 de preşcolari şi şcolari ai claselor 0-VIII alături de părinţi şi cadrele didactice îndrumătoare.

Ca urmare a organizării „Târgului de bunătăţi” în data de 4 decembrie şi a donaţiilor în haine şi jucării, făcute în perioada 1-15 decembrie, s-au oferit daruri de sărbători celor 33 de elevi de la Şcoala Gimnazială Vânători. Donaţiile au fost transportate cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Tuzla şi au fost însoţite de cadre didactice ale şcolii: Fulea Mihaela, Matei Oana, Stroe Gabriela, Tudoran-Badea Otilia și Ionuț Druche.

O altă parte a donaţiilor din acest proiect caritabil va fi direcţionată către Fundaţia „Salvaţi copiii”- filiala Mangalia, în sprijinul campaniei „Un gest pentru o viaţă”. Astfel şi comunitatea din Tuzla va contribui la achiziţionarea de aparatură medicală performantă pentru secţia de neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri