Proxeneți reținuți(783)


Polițiștii din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și lucrători ai IJJ Constanţa - Detaşamentul 8 Cernavodă, au efectuat ieri trei percheziţii domicilare, două pe raza municipiului Constanţa şi una pe raza oraşului Cernavodă, locuite fără forme legale de către N. G.- F., N. C.-M. şi N. M., suspecţi într-un dosar de proxenetism.

În fapt, s-a reţinut că cei trei, în perioada 2008-2015, au determinat zece persoane tinere să practice în folosul lor, prostituţia în străinătate( Italia, Spania, Elveţia, Grecia, Turcia) obţinând astfel suma de aproximativ 300.000 euro, bani investiţi în autoturisme de lux şi imobile.
În urma percheziţiilor domicilare au fost ridicate mai multe mijloace de probă( fotografii, înscrisuri), suma de 38.000 euro, precum şi 4000 de lei.
În ziua de 16.12.2015, cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanţe, pentru săvârșirea infracţiunii de proxenetism, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de sesizare a instantei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

 

  
jooble.org