Mandate puse în executare de către polițiștii constănțeni(662)


La data de 09 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat-o pe F.-N. B.-L., de 43 ani din Constanta, ce face obiectul unui mandat european de arestare, emis de Parchetul din Duisburg - Germania, pentru comiterea infracţiunii de „evaziune fiscală”, având de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare.

De asemenea, a fost depistat F. M., de 39 de ani, din Constanţa, condamnat 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie.

Totodată, au fost depistați V. S.-A. și I. D.-C., ambii de 17 ani și C.-F., de 18 ani, cu toții din Constanța, persoane față de care instanța a luat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centrul de detenţie pe 3 ani, 3 ani și 6 luni și respectiv 3 ani pentru comiterea infracţiunii de viol.
Cei în cauză au fost escortaţi şi încarceraţi în Centrul de detenţie Tichileşti, județ Brăila.

A fost depistat T. M.-V., de 54 ani, din Constanţa, condamnat la 4 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.
La data de 09.12.2015., A. I. a fost prezentat Tribunalului Constanţa, în urma audierii pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 4 Rurale Medgidia (PP Cobadin), i-au depistat pe I. D., de 38 ani, din Constanţa, condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare, pe Z. I., de 29 ani, din Cobadin, condamnat la 3 ani închisoare și pe D. D., de 26 ani, din Cobadin, condamnat la 2 ani închisoare pentru savârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

  
jooble.org