Țiriac Auto Constanța inițiază campania socială “Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”

Țiriac Auto Constanța inițiază campania socială “Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”(697)


În pragul Sărbătorilor de Iarnă, Ţiriac Auto Constanţa alături de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța desfășoară o acţiune umanitară ai cărei beneficiari sunt copiii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam” din Constanța.

„Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii” este numele campaniei care dedică ziua de 8 decembrie 2015 celor 60 de copii ingrijți în cadrul centrului de plasament, aceștia având astfel parte de activități de neuitat.
Pentru început, cei mici se vor bucura de prezenţa campioanei mondiale la gimnastică, Andreea Răducan, care le va vorbi despre beneficiile practicării unui sport, dar şi despre perseverenţă, curaj şi dorinţa de a fi cel mai bun.
După lecţia de viaţă primită de la Andreea Răducan, copiii vor merge la Complexul Muzeal de Ştiinte ale Naturii unde vor vizita microrezervaţia şi vor asista la reprezentaţiile de la Planetariu şi Delfinariu.
Apoi, copiii vor servi prânzul la un binecunoscut restaurant aflat în apropierea Delfinariului, unde vor participa la o serie de activităţi educative, totodată primind baloane şi jucării.
Şi pentru a păstra o amintire a momentelor speciale petrecute cu această ocazie, micuții vor primi căciuliţe călduroase imprimate cu numele campaniei „Dăruieşte un zâmbet şi primeşti mii”.

De asemenea, Ţiriac Auto Constanţa face parte și anul acesta din rețeaua de centre de colectare ShoeBox. Astfel, până pe data de 15 decembrie, toţi cei care doresc să participe la campania de donare sunt aşteptaţi la sediul Ţiriac Auto din Şos. Mangaliei nr. 211, showroom-urile Ford şi Mercedes-Benz. Mai multe detalii despre inițiativa ShoeBox se găsesc online.
Toţi copiii merită să aibă parte de un Crăciun fericit, iar acest lucru stă şi în puterea noastră!
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri