Atenție, se oprește apa!(579)


Pentru realizarea unor lucrări de extindere a conductelor de distribuție apă de pe străzile Badea Cârțan și Cișmelei, din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 08 decembrie 2015, în intervalul 09,00 – 16,00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din: perimetrul delimitat de străzile: Badea Cârțan - Ștefăniță Vodă – Soveja – Tomis – Badea Cârțan și punctele termice numerele 46, 47, 48 și 50;
Aleea Orhideelor și punctul termic nr. 147; perimeterul delimitat de străzile: Cișmelei – Aleea Lotus – Suceava – Cișmelei, precum și punctele termice din zonă numerele 138 și 139.

Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 




jooble.org