UPDATE. Ploaie torențială. Mai mulți constănțeni au reclamat faptul că sistemul de canaliazare nu face față. Echipele RAJA au intervenit prompt(571)


UPDATE. În ultimele 30 de minute, din Constanţa s-au mai primit 4 reclamaţii pentru sistemul de canalizare stradal din zona central a oraşului de pe străzile IC Brătescu şi George Enescu şi din cartierul Coiciu, de pe străzile Merişor şi Frunzelor.
În oraşul Medgidia, din cauza ploilor torenţiale, s-au primit 9 reclamaţii de pe străzile Poporului, Izvorului, Iezerului, Independenţei, Luminii, Fagului şi Răzoare. Echipele de intervenţie se află deja pe teren şi toate reclamaţiile sunt în curs de rezolvare.

În urma activării Comandamentului pentru situaţii de urgenţă de la nivelul SC RAJA SA, pentru a preîntâmpina problemele ce pot să apară din cauza ploilor torenţiale şi a sistemului de canalizare subdimensionat din anumite zone, echipele de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare sunt pe teren incă de dimineaţă de la ora 08,00, în special în zonele Dacia, Ahile Mihail, Delfinariu şi cartierul Coiciu.


În ultima oră, din cauza ploilor torenţiale, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 6 reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, sesizări provenite de la abonaţii din cartierele: Coiciu - str. Înfrăţirii, Tomis nord - Str. Horetensiei, Palas - str. Ion Ursu, Faleză Nord - str. Unirii, Poarta 6 - str. Arcaşului şi staţiunea Mamaia - zona Butoaie. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi toate sunt în curs de rezolvare.
Şi la Cernavodă, unde plouă trorenţial de aproape două ore, din zona centrală a oraşului s-au primit două reclamaţii, iar la ora actuală în zona respectivă se află la intervenţie mai multe echipe de lucrători RAJA cu pompe şi vidanje, pentru a preîntâmpina inundarea zonei.


”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat reprezentanții SC RAJA SA.
jooble.org