Cei mai proști hoți din Constanța: s-au chinuit să spargă un geam de mașină până când au fost prinși de polițiști(429)


Ieri seară, aproape de ora 22.00, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că, mai multe persoane au lovit în repetate rânduri geamul triunghiular dreapta spate al unui autoturism, cu intenţia de a pătrunde în interior şi de a sustrage bunuri, fără însă a reuşi acest lucru. Patrula de jandarmi deplasată operativ în zonă a oprit şi scos din trafic un autoturism în care se aflau patru bărbaţi.

În interiorul autoturismului au fost identificate mai multe bunuri utilizate pentru forţare si efracţie, aceştia fiind identificaţi ca fiind I. ELVIS, de 38 ani, M. ERCAT, de 39 ani, T. ISMAIL, de 58 ani şi A. SEFCHET, de 69 ani, toţi din municipiul Constanţa.


Celor în cauză, poliţiştii Secţiei 3 le-au întocmit dosar de cercetare penală, pe numele lor fiind emise şi ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
Urmează ca în cursul acestei zile, cei patru să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.


Prejudiciul creat prin provocarea de fisuri la geamul autoturismului respectiv este de aproximativ 8000 lei.
jooble.org