Se inaugurează Centrul Cultural Elena Roizen

Se inaugurează Centrul Cultural Elena Roizen(1120)


Miercuri, 25.11.2015, de la ora 17.00, se desfășoară conferinţa de inaugurare a Centrului Cultural Elena Roizen din oraşul Ovidiu.
Conferinţa va avea loc la Centrul Cultural Elena Roizen şi are ca scop prezentarea lucrărilor ce au fost finalizate în urma proiectului finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi Primăria Oraşului Ovidiu, lucrări care au constat în: reabilitarea totală a clădirii, lucrări de arhitectură interioară, extinderea bibliotecii, lucrări de rezistenţă, reabilitarea totală a instalaţiilor termice, electrice şi sanitare, modernizarea sălii de spectacol cu înlocuirea instalaţiei de sunet şi lumini, izolaţie fonică şi sistem de ventilaţie cât şi dotarea centrului cu un generator electric automatizat.
Începând cu ora 18.00 pe scena Centrului Cultural Elena Roizen va fi prezentat spectacolul inaugural ”Viva Revista” oferit de Ansamblul de balet al teatrului de revista ”Constantin Tănase” din Bucureşti.
Intrarea la acest spectacol este gratuită pentru toţi cetăţenii. Invitaţii speciali ai acestui eveniment sunt Alexandru Arşinel, Stela Popescu şi Vasile Muraru.
  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri