BMW model X5 radiat din circulaţie, descoperit în Portul Constanţa(559)


Ieri, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru control, în zona porţii de acces numărul 5 a Portului Constanţa, un autoturism marca BMW model X5, cu numere de Olanda, condus de cetăţeanul român N.V., în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie din data de 09.11.2015.
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a împrumutat autoturismul de la o rudă, fără a cunoaşte faptul că maşina este radiată din circulaţie.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea îm circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare retrase sau fără drept de circulaţie în România”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 334, alin. 1 şi 4 din Codul Penal cu aplicarea art. 38, alin. 1 din Codul Penal.
 
jooble.org