Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(582)


Poliţiştii S.I.C. au depistat pe D. Constantin Emil de 34 ani, din Constanța, pe numele căruia Judecatoria Constanţa a emis la 28.05.2015, mandatul de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și de infractiuni la regimul circulației.

Poliţiştii SIC au depistat pe M. S., de 16 ani, din Constanţa, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii a 5 infracţiunii de furt calificat.

Polițiştii din Valu lui Traian îi cercetează în stare de libertate pe C.S ergiu, de 24 ani, din Constanţa şi pe B. Laurenţiu, de 29 ani, din Valu lui Traian, care au sustras 50 kg cupru (cablu) din cadrul unei societăţi comerciale.

Polițiştii din N. Bălcescu îl cercetează pe C. Petru, de 37 ani, care, în seara de 15.11.2015, a sustras cu un atelaj hipo aproximativ jumătate de palet pavele de piatră.

Poliţiştii din municipiului Medgidia îl cercetează pe T. Tudor, din Satu Nou, care a condus un auto pe Bld. Indepedenţei, sub influenţa băuturilor alcoolice, (0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Şi polițiştii din Valu lui Traian îl cercetează penal pe R. Constantin Marius, care a condus autoturism, sub influența băuturilor alcoolice (1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fără a poseda permis de conducere.   
jooble.org