COLECTIV. O tânără de 18 ani, olimpică, a murit azi sub ochii mamei sale, chirurg(905)


Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, astăzi, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 56. Ultima victimă care şi-a pierdut viaţa este Ioana Victoria Geambaşu, o tânără de 18 ani, care era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect, scrie Mediafax.

Ioana Victoria Geambaşu, din Mizil, judeţul Prahova, avea 18 ani, luase bacalaureatul cu media 9.51, era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

Tânăra, internată în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv.

Ioana Victoria Geambaşu s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, care era medic chirurg în spitalul din Mizil.

În vara acestui an, Ioana Victoria Tocilescu a absolvit Liceul Teoretic "Grigore Tocilescu" din Mizil şi a promovat bacalaureatul cu media 9.51. Tânăra împlinise 18 ani în august, era olimpică la matematică, iubea ştiinţele exacte şi voia să devină arhitect.

Prietenii Ioanei Victoria Geambaşu au scris pe reţelele de socializare mesaje de încurajare în toată perioada în care tânăra a fost internată şi au sperat până în ultima clipă că aceasta se va face bine.

Prietenii Ioanei Geambaşu au transmis mesaje de condoleanţe familiei acesteia. "Speram să nu fie adevărat ... Dumnezeu îşi alege doar oamenii buni, dar ne-ai părăsit prea devreme", a scris o prietenă a Ioanei Victoria Geambaşu. 
jooble.org