Administrația Canalelor Navigabile se promovează în premieră peste hotare(534)


Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. va organiza, în premieră, un eveniment de promovare în străinătate, DANUBE – BLACK SEA CANAL MEETS SERBIAN PARTNERS, în data de 11 noiembrie 2015 la Belgrad. Astfel, compania va putea să îşi facă cunoscută activitatea, să întâlnească potenţiali parteneri de afaceri şi să identifice posibile cooperări viitoare, fiind un bun prilej de a intra în legatură cu mediul de afaceri şi cu reprezentanţi de marcă din domeniul naval.
Prin organizarea unui eveniment propriu de promovare în Serbia, focalizat pe transportul fluvial şi tranzitarea Canalului Dunăre - Marea Neagră, la care vor fi invitaţi parteneri din România şi din ţările riverane Dunării care se ocupă de transport şi logistică, vom aduce la lumină beneficiile utilizării canalelor navigabile şi buna înţelegere la nivel naţional şi internaţional a Canalului Dunăre Marea Neagră dar şi oportunitatea identificării de noi parteneri, beneficiari ai căilor navigabile interioare.
”Motivul principal pentru care considerăm necesară organizarea unui eveniment propriu de promovare în Serbia, este punerea în valoare a activităţii Canalului Dunăre – Marea Neagră urmărindu-se absorbţia traficului pe tronsonul Dunăre - Portul Constanţa şi retur, cu menţiunea că liniile de containere din şi înspre Serbia nu se regăsesc cu o pondere prea mare în tranzitul de pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, iar acest fapt rămâne în continuare o mare provocare pentru dezvoltarea viitoare a relaţiilor de colaborare cu ţările vecine partenere.
Subliniem interesul nostru în ceea ce priveşte dezvoltarea cooperării cu Serbia, Croaţia şi Bosnia - Herzegovina şi ne manifestăm intenţia de a dezvolta relaţii comerciale cu agenţi economici din ţările vecine, prin punerea la dispoziţie a serviciilor specifice obiectului nostru de activitate. Acest fapt va contribui cu siguranţă, în continuare, la buna înţelegere pe plan intern şi internaţional a potenţialului pe care îl reprezintă ţara noastră şi nu în ultimul rând, utilizarea infrastructurii de transport a Canalului Dunăre - Marea Neagră în dezvoltarea internaţională a traficului”, au precizat reprezentanții companiei.  
jooble.org