Traficanți de droguri de mare risc, reținuți

Traficanți de droguri de mare risc, reținuți(688)


Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 84 de grame de cannabis, în urma unei prinderi în flagrant delict și a două percheziții domiciliare. Patru persoane au fost reținute pentru trafic și deținere de droguri de risc.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au prins în flagrant delict, în municipiul Constanța, un bărbat, de 28 de ani, care se pregătea să pună în vânzare 12 pliculețe cu 10 grame de cannabis.

Acesta se afla împreună cu un alt bărbat, de 28 de ani, care îl transporta cu un autoturism.

De asemenea, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a celor doi și a altor doi bărbați, de 23 și 27 de ani, bănuiți că, în cursul anului 2015, ar fi creat o rețea de distribuție a drogurilor de risc către mai multe persoane, în special tineri, din municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 74 de grame cannabis porționat și pregătit pentru punere în vânzare, aflat în 84 de pliculețe, 3 grindere și un cântar electronic.

Pe baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea celor patru persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, punere la dispoziție cu știință a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri și deținere de droguri de risc, urmând a fi prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

  
jooble.org