Coaliție anti Mazăre și Constantinescu

Coaliție anti Mazăre și Constantinescu(809)


Președintele organizației Forța Civică Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a lansat o invitație la dialog liderilor partidelor de dreapta din Constanța. Întâlnirea, programată în cursul acestei săptămîni, are ca scop inițierea unui demers de coagulare a forțelor de dreapta la nivel local, care să creeze o contrapondere la dominația USL/PSD în județ.

În contextul adoptării/ impunerii de către coaliția aflată la guvernare a unor măsuri antidemocratice și al tentativelor din ce în ce mai evidente de consolidare a puterii unui partid în detrimentul democrației și statului de drept, acțiuni cu consecințe dramatice asupra nivelului de trai al cetățenilor, unificarea forțelor de dreapta pentru a crea o alternativă reală la USL-izarea României devine un imperativ. Aceasta presupune identificarea proiectelor comune care să stea la baza unei construcții politice funcționale, bine articulată, axată pe valorile de centru-dreapta: proprietate, democrație autentică, economie de piață, competitivitate, tradiție, familie și morală.


Pe plan local, principalul obiectiv al colaborării îl constituie o reprezentare politică adecvată a constănțenilor care aşteaptă un răspuns alternativ, în favoarea lor, la politicile administrației locale. Concret, se urmărește identificarea și susținerea unor candidați care să constituie o forță capabilă să răstoarne actuala administrație PSD reprezentată de tandemul Mazăre-Constantinescu.

Construcția se dorește a fi deschisă tuturor celor interesați de probleme civice, care îi privesc direct pe cetățeni, indiferent că vin din spectrul politic sau din partea societății civile.
jooble.org