Coaliție anti Mazăre și Constantinescu

Coaliție anti Mazăre și Constantinescu(1189)


Președintele organizației Forța Civică Constanța, deputatul Dănuț Culețu, a lansat o invitație la dialog liderilor partidelor de dreapta din Constanța. Întâlnirea, programată în cursul acestei săptămîni, are ca scop inițierea unui demers de coagulare a forțelor de dreapta la nivel local, care să creeze o contrapondere la dominația USL/PSD în județ.

În contextul adoptării/ impunerii de către coaliția aflată la guvernare a unor măsuri antidemocratice și al tentativelor din ce în ce mai evidente de consolidare a puterii unui partid în detrimentul democrației și statului de drept, acțiuni cu consecințe dramatice asupra nivelului de trai al cetățenilor, unificarea forțelor de dreapta pentru a crea o alternativă reală la USL-izarea României devine un imperativ. Aceasta presupune identificarea proiectelor comune care să stea la baza unei construcții politice funcționale, bine articulată, axată pe valorile de centru-dreapta: proprietate, democrație autentică, economie de piață, competitivitate, tradiție, familie și morală.


Pe plan local, principalul obiectiv al colaborării îl constituie o reprezentare politică adecvată a constănțenilor care aşteaptă un răspuns alternativ, în favoarea lor, la politicile administrației locale. Concret, se urmărește identificarea și susținerea unor candidați care să constituie o forță capabilă să răstoarne actuala administrație PSD reprezentată de tandemul Mazăre-Constantinescu.

Construcția se dorește a fi deschisă tuturor celor interesați de probleme civice, care îi privesc direct pe cetățeni, indiferent că vin din spectrul politic sau din partea societății civile.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri