Polaris a oferit 30 de aspiratoare profesionale in cadrul concursului “Implică-te şi câştigi”

Polaris a oferit 30 de aspiratoare profesionale in cadrul concursului “Implică-te şi câştigi”(1304)


Polaris M Holding a organizat, în perioada 19– 31.10.2015, concursul “Implică-te şi câştigi!, concurs care s-a desfăşurat în cadrul campaniei “Curăţăm Constanţa Noastră”. În data de 02 noiembrie a avut loc anunţarea câştigătorilor pe pagina de Facebook Polaris M Holding şi pe site-ul www.polaris.ro

Polaris s-a implicat zilnic în cadrul campaniei “Curăţam Constanţa Noastră”, încă de la începutul acesteia, atât prin suplimentarea activităţilor de salubrizare, cât prin demararea unui program amplu. In cadrul acestui program este inclus şi concursul “Implică-te şi câştigi”.
“Organizarea concursului a avut drept obiectiv promovarea spiritului civic în rândul cetăţenilor. Ne-am dorit ca prin intermediul acestuia să răsplătim eforturile voluntarilor care au participat la acţiuni de ecologizare” a declarat reprezentantul Polaris.
Mecanismul concursului a prevăzut ca participanţii să încarce o singură fotografie în căsuţa de concurs de pe pagina de Facebook Polaris M Holding, în care să apară în ipostaza de voluntari în cartierul unde locuiesc sau la una dintre acţiunile de ecologizare organizate în cadrul campaniei ”Curăţăm Constanţa Noastră”. Participanţii au avut posibilitatea de a câştiga unul din cele 30 de aspiratoare profesionale oferite de Polaris.
Primii 30 participanţi cu fotografii înscrise în aplicaţia de concurs care au întrunit criteriile prevăzute în regulamentul concursului şi au strâns cele mai multe voturi au câştigat câte un aspirator profesional.
Premiile oferite de Polaris M Holding i-au făcut fericiţi pe următorii participanţi:
Cotoban Nicusor Valentin Scanghel
Ştefan Ceachir Ciprian Voicu
Geanina Oancea Florian Bugu
Cristinel Stratila Leonard Drăgan
Adina Tulceanu Alin Vintila
Bădescu Margareta Suciu Steluţa
Encica Aurelia Panait Lorena
Ciprian Ştefan Mămăliga Mihaela Liuta
Emilia Spanu Bangheru Georgeta
Sutu Carmen Stan Andreea
Lucian Tulceanu Cristian Dorobat
Simionesei Verona Fedeleş Ana-Maria
Monica Gheorghe Asibe Melivuap
Beatrice Grintoiu Seladin Semsa
Munteanu Milica Buzilă Nicoleta Mihaela.
  
jooble.org