De ce s-au abținut consilierii județeni liberali de la vot(684)


Consilierii județeni ai Partidului Național Liberal s-au abținut, în ședința de astăzi a Consiliului Județean Constanța, de la votarea proiectului de hotărâre nr.12 privind „aprobarea modificării Programului cu obiectivele și lucrările de drumuri și poduri pentru anul 2015 finanțate din bugetul Consiliul Județean Constanța” ca urmare a neconcordanțelor de conținut ale proiectului.
Mai exact, consilierii județeni trebuiau să-și dea acordul pentru o serie de lucrări care, deși conform proiectului de hotărâre urmau să fie efectuate, în fapt ele erau deja realizate.
„Conducerea Consiliului Județean a introdus la acest proiect, în spiritul pur pesedist, câteva lucrări care erau deja efectuate, punând la înaintare lucrările efectuate în comuna Corbu, urmare a inundaților. Deși problema a fost semnalată cu o zi înaintea ședinței de CJC în discuțiile pe care le-am purtat, în cadrul Comisiei de Buget, cu directorul RAJDP Lucian Poșerba și cu președintele CA al RAJDP Gheorghe Niculae, proiectul de hotărâre a fost păstrat pe ordinea de zi a ședinței fără a fi modificat. În schimb, au preferat să pună căruța înaintea boilor, fără să le pese de neconcordanța dintre proiectul de hotărâre și realitatea din teren”, a declarat liderul Grupului Consilierilor Județeni ai PNL, Marian Crușoveanu.
  
jooble.org