Ce au votat consilierii locali din Medgidia(584)


Consiliului Local Medgidia s-a reunit în ședința ordinară a lunii octombrie miercuri seara, de la ora 17:00. Pe ordinea de zi au fost nouă proiecte de hotărâre, după cum urmează:
1. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2015.
2. Aprobarea actualizării componenței comisiei locale de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Medgidia. Comisia este formată din primar, un reprezentant al primăriei municipiului Medgidia, precum și din câte un reprezentant al Poliției Municipiului Medgidia, al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța și al Poliției Locale Medgidia.
3. Aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici ai documentațiilor Studii de fezabilitate pentru construire locuințe și lucrări tehnico-edilitare în municipiul Medgidia, str. Dezrobirii, nr.15 – proiectele 10108 și 10109/2015.
4. Aprobarea atribuirii denumirii pentru o stradă nou creată în Municipiul Medgidia. Este vorba despre o stradă din zona de nord a Medgidiei, care se va numi strada Speranței.
5. Aprobarea retragerii dreptului de folosință gratuită asupra unor loturi, precum și atribuirea a cinci loturi de teren pentru construirea de locuințe proprietate personală tinerilor înscriși în lista de priorități aprobată, în condițiile Legii nr.15/2003. A fost retras dreptul de folosință gratuită pentru două loturi, unul de pe strada Teilor și al doilea de pe strada Mircea cel Bătrân și au fost atribuite cinci loturi următoarelor persoane înscrise pe lista de priorități pentru anul 2015.
6. Aprobarea completării inventarului domeniului public.
7. Aprobarea completării inventarului domeniului privat al municipiului Medgidia cu un teren în suprafață de 314mp, situat pe strada Nucilor.
8. Instituirea dreptului de uz și servitute în favoarea SC Enel Distribuție Dobrogea SA asupra unui imobil teren identificat cadastral sub nr. 105742 pentru alimentarea cu energie electrică a cabinetelor medicale.
9. Aprobarea rezilierii, la cerere, a contractelor de închiriere nr.296/2012 și nr. 208/2009 pentru unitățile locative situate în bloc ANL, precum și repartizarea acestora, în conformitate cu lista de priorități aprobată pentru anul 2015. Astfel, un apartament din blocul MS5 și unul din bloc 31 au fost repartizate conform listei de priorități.
Toate proiectele au fost aprobate în cadrul ședinței de consiliu.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri