Mandate de arestare puse în aplicare de poliţişti(586)


Ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii emise pe numele lui A. Isa de 40 de ani şi pe numele lui P. Mihai de 39 de ani, primul condamnat de Judecătoria Constanţa la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, iar cel de-al doilea la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă, conform mandatului emis de Tribunalul Constanţa.
Persoanele în cauză au fost introduse în Penitenciarul Poarta Albă.
Poliţiştii din Comana şi din Cuza Vodă au depistat, reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pe B. Ioan, din Comana, posesor al M.E.P.Î., emis de Tribunalul Constanţa-Secţia Penală, fiind condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, respectiv pe S. Siminoc pe numele căruia s-a emis M.E.P.Î. de către Tribunalul Constanţa.

Şi poliţiştii din Cernavodă au reţinut şi încarcerat pe C. Stelian de 39 de ani din Cernavodă, posesor al M.E.P.Î., emis la data de 26.10.2015, de către Judecătoria Medgidia, condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

La aceiaşi dată, poliţiştii din Eforie au reţinut şi încarcerat pe L. Virgil-Roman de 43 de ani, din Eforie Nord, posesor al M.E.P.Î. emis de către Tribunalul Constanţa-Secţia Penală, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Toate persoanele anterior menţionate au fost încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

  
jooble.org