Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(600)


Prins în flagrant de către poliţiştii din Năvodari

La data de 26.10.2015, ora 16.10, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei oraş Năvodari şi un poliţist local l-au prins în flagrant pe I. I.V., de 27 ani, din Constanţa care sustrăsese un portmoneu cu acte personale dintr-un autoturism aflat în staţionare, cu motorul pornit şi uşile închise dar neasigurate.
S-a întocmit dosar penal.

Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu

La data de 26.10.2015, poliţiştii din localitate au depistat şi scos din trafic un autoturism, condus de D. C., de 63 ani. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alooltest sau recoltarea de probe biologice.

Identificat la scurt timp de la comiterea faptei, de către poliţiştii din Ostrov

Poliţiştii Secţiei 8 Rurale Băneasa (PP Ostrov) îl cercetează în stare de libertate pe D. A., de 28 ani, din sat Almalău, care, în noaptea de 24/25.10.2015, ar fi pătruns în curtea altui localnic sustrăgând două raţe, trei iepuri şi un recipient din plastic (120 litri), prejudiciul fiind recuperat.

Mandate puse în executare de către poliţişti

La data de 26.10.2015, poliţiştii din Murfatlar l-au depistat pe C.V., de 33 ani, care avea de executat 3 ani şi 4 luni pentru tâlhărie şi loviri şi alte violenţe.
La aceeaşi dată poliţiştii din Ovidiu l-au depistat pe C.I., de 41 ani, din Constanţa pe numele căruia autorităţile italiene au emis mandat european de arestare pentru furt şi posesie ilegală de obiecte provenite din infracţiuni. Acesta a fost predat poliţiştilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Compartiment Criminalitate Itinerantă care au demarat procedurile legale în vederea predării către autorităţile italiene.
La data de 26.10.2015, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Constanţa (PP Cumpăna)
l-au depistat pe S. I., de 29 ani, care avea de executat o pedeapsă de cinci ani închisoare pentru trafic de minori.


  
jooble.org