Felix Stroe despre prioritățile PSD

Felix Stroe despre prioritățile PSD(1318)


Felix Stroe despre prioritățile PSD

Președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe, a susținut astăzi o conferință de presă – prima după câștigarea alegerilor.
În aproape două ore, aceste a explicat presei care sunt prioritățile PSD.
Șeful PSD a pus accentul pe faptul că lupta politică trebuie să se oprească dacă afectează interesul cetățeanului. ”Nu o să ne sinucidem dacă nu vom câștiga toate primăriile”, a punctat acesta. A dat exemplul localității Mihail Kogălniceanu, unde a lăudat activitatea și ținuta morală a primarului PNL, Anucța Belu. Tot aici, a criticat activitatea fostului primar Valeriu Mureșanu (în localitatea consiliul nu funcționează, motiv pentru care pentru o bună perioadă nu au putut fi repartizate locuințele ANL). Acesta i-a atras public atenția lui Mureșanu că, dacă va continua așa, riscă să fie chiar exclus din partid. ”Nu cred că e bine ca un partid să conducă toate primăriile din județ, și consiliul județea, și primăria Constanța, tot”, a pus Felix Stroe punctul pe i.
Acesta a mai spus că este de asemenea nemulțumit profund de activitatea de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, care este depășit, în ceea ce privește numărul de curse, de majoritatea aeroporturilor din țară, deși aici s-au realizat în ultimii ani investiții de zeci de milioane de euro. ”Până nu văd acolo 30 de curse pe zi, nu mă las. Indiferent de unde e directorul, PSD sau PNL, dacă nu merge treaba, înseamnă că manager prost”, a spus el.
De asemenea, a spus că este nemulțumit de modul cum merg lucrurile în portul Constanța. ”Aici trebuia să fie un incubator de afaceri. Vă rog să-mi acordaţi prezumţia de a şti ce înseamnă un port. Portul, în momentul de faţă, este o ruşine pentru Constanţa!”, a precizat Stroe, omul care a nevigat ani buni pe oceanele lumii, la bordul navelor militare, dar care, spune el, a și citit mult în domeniu de atunci încoace. „Trebuie făcută de urgenţă o reformă radicală şi mă refer la conducere”, a mai spus preşedintele PSD Constanţa. Acest s-a întâlnit deja de două ori cu ministrul Transporturilor, Iulian Matache, iar ministrul urmează să vină la Constanța pentru a vedea problemele la fața locului.
Felix Stroe a propus un lucru inedit pentru politica românească: i-a invitat pe colegii din alte partide să se așeze la aceeași masă și să analizeze împreună prioritățile. Dacă un om e bun manager în locul în care se află, să fie asumat de toate partidele și să fie păstrat în funcție, pe baza unor criteriii de performanță.
Șeful PSD a vorbit și de politica socială. În opinia, oamenii nevoiași ar trebui ajutați nu neapărat ca până acum, ci concret, cu prețuri reduse la apă și energie, de exemplu.
La conferința de astăzi Felix Stroe a anunțat că PSD a pierdut vechiul sediu, de pe strada Mircea, care a fost cumpărat de o firmă cipriotă.
De asemenea, a mai anunțat că partidul își va alege candidații în urma unor criterii de competență riguroase, care vor fi stabilite în viitorul apropia.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri