Liceeni din Ovidiu și-au făcut radio online

Liceeni din Ovidiu și-au făcut radio online(926)


La iniţiativa elevilor clasei a IX – a din cadrul Liceului Tehnologic Ion Podaru din Ovidiu, cu sprijinul Primăriei Ovidiu şi având ca partener Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, ieri a fost lansat proiectul - Radio 15.
Festivitatea de inaugurare a proiectului Radio 15 a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei Ovidiu, unde au participat primarul George Scupra, reprezentaţi ai Liceului Ion Podaru, reprezentanţi ai asociaţiei de părinţi, studenţi din cadrul Facultăţii de Litere ( specializările jurnalism şi litere ) şi decanul Facultăţii de Litere, Cristina Tamaș.
Proiectul are ca scop dezvoltarea abilităţilor elevilor care îşi doresc să cunoască şi să urmeze cursurile Facultăţii de Litere având că specializări secţiile de litere şi jurnalism dar şi o modalitate de a petrece timpul pauzelor într-un mod interactiv şi distractiv. Programul şi emisiunile Radio 15 vor fi difuzate şi online pe pagină de facebook Radio 15 şi site-ul Centrului Cultural Elena Roizen din oraşul Ovidiu.
Grupul de lucru din cadrul proiectului Radio 15 este format din elevii Liceului Tehnologic Ion Podaru şi studenţi de la cele două specializări din cadrul Facultăţii de Litere dar şi jurnalişti care vor dori să contribuie la acest proiect.   

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri